Acht in de finale won geen kampioenschap

01-09-2017 0
In de lange geschiedenis van de NBA zijn er veel uitstekende spelers. Het slechte leven kan het kampioenschap niet krijgen, of zelfs niet in staat zijn voet in de finale van het spel te zetten. Nooit krijgen het misschien niet echt pijnlijk, maar met de doelpas zal een pijnlijk hart zijn, en een persoon, hij had 8 keer met de O'Brien kampioen trofee gemist, de geschiedenis van de meest trieste herinnering genoemd "Uncrowned King", deze persoon is de legendarische plaatsen van Lakers, Elgin - Baylor.
 
Leven geen kroon is echt niet een glorierend ding, met name 8 keer de kans om te winnen, kunnen mensen zich belachelijk maken voor zijn lachwedstrijd, die deze titel niet als 'totale loper' willen bekroond hebben. Maar wil de finale binnenkomen, is het niet makkelijk, de spelers moeten het NBA-schema in de gaten houden. In deze periode kan je basketbal kleding verder obstakels, verwondingen, transacties, status en verschillende factoren gaan, Een koppeling uit het probleem kan wellicht geen voet op de hoogste trap zetten, immers, maar twee teams in de finale, ze hebben beide kracht en geluk.
 
Maar zelfs als er zoveel vereisten zijn, is Baylor nog 8 keer op de finale van het spel, dus er zijn meerdere mensen om het te voltooien?
 
Spreken van Baylor, in de indruk van de fans, is hij een van de beste spelers van de oudheid, gerangschikt op de grote NBA50-ster. Baylor's vermogen om goed te scoren, kunnen de hele carrieregemiddelden 27,4 punten krijgen, 9 keer tijdens het geselecteerde team basketbal kleding kind voor de beste tijd. Maar het is zo'n geweldige speler, maar hij kan niet voldoen aan de hoogste eer van de NBA. Baylor heeft kracht, maar heeft geen geluk.