Anthony dicht bij toetreding tot de Rockets?

13-07-2017 0
Raketten en Knicks zijn nog steeds bezig om de transactie op Anthony voltooien en pelikanen zijn bereid om mee te doen om te helpen de transactie te voltooien.
 
Het is wel verstaan ​​dat, hoewel het team deze week aan te dringen de Knicks Anthony om de transactie zo spoedig mogelijk af te ronden, maar de deal is niet op korte termijn verwacht nba kleding.
 
Terwijl de Knicks en de Rockets zijn steeds dichter bij een deal, maar ze hebben nog steeds veel werk te doen.
 
"Ze zijn nog steeds nog steeds in het proces van handelsbesprekingen in.", Zegt An NBA bron.
 
Een andere nieuwsbron zei tijdens het weekend, de Rockets, Knicks en third-party onderhandelingsteam tot stilstand gekomen. Vandaag de dag, Wal-raket en God brak het nieuws dat de Knicks zijn besproken een groot deel van de 4 teams.
 
Het is gemeld dat Ryan - Anderson's oude club pelikaan interesse getoond in de deal, de Rockets en de Knicks. Als u wilt dat de Carmelo Anthony voltooien - de transactie, Ryan - moet Anderson in de transactie worden geplaatst, omdat Anthony's contract is te groot, en Anderson's 3-jarig contract is $ 61 miljoen basketbal kleding winkel.
 
Omdat de Knicks niet wil contract Anderson's te aanvaarden, en raketten dus moeten ze andere teams om mee te doen vinden.