Anthony zei nu gewoon willen winnen

04-08-2017 0
Betrokken - Carmelo Anthony handelsbesprekingen geen vooruitgang, Anthony zei dat hij op hoog niveau communicatie gehad met de Knicks, de Knicks dat hij weet wat hij echt wil. Anthony zei dat hij nu wil gewoon winnen en genieten van het plezier van basketbal.
 
"We hebben gehad om te communiceren," Anthony bleek dat hij en de Knicks nieuwe general manager Scott - Perry heeft gesproken, gesproken over wat Anthony zei niet: "De twee partijen hebben genoeg communicatie geweest, ik denk dat we elkaar ik begrijp nu de positie, de positie van het team, ze weten hoe ik me voel, en ik weet hoe ze zich voelen, hebben we dit stadium gecommuniceerd, ik wilde zien wat er zou gebeuren. Hoewel omringd door zoveel dingen, ik ik wil buiten het seizoen te genieten. "
 
Anthony toegetreden tot de Rockets wil de Knicks te verlaten is geen geheim om dit stadium van zijn carrière, Anthony popelen om kampioen. De Knicks willen ook afscheid te nemen van Anthony ingeschakeld wederopbouw, de twee partijen uit elkaar gingen in feite een uitgemaakte zaak, maar de Knicks in ruil voor Anthony willen goede chips. Met betrekking tot de zaak soepel kan worden opgelost, Anthony zei: "Ik ben altijd optimistisch, ik ben zeer optimistisch, heb ik grote communicatie met Perry had, begreep hij mijn gevoelens, stand, weet wat ik wil in deze levensfase Wat moeten we zetten alles op de tafel in de dialoog tussen ons is geweldig, goede communicatie tussen beide partijen elkaar respecteren. "
 
Anthony wilde toetreden tot de Rockets, maar de Rockets chips kan niet goedkope basketbal kleding bewegen de Knicks, de Knicks hopen Anthony kan nog een paar thuis, Lei Ting, Blazers zijn geïnteresseerd in Anthony.
 
"Voor mij is in dit stadium ben ik van mening alles te winnen, weer genieten van het plezier van het spelen, houdt het enthousiasme en motivatie," Anthony zei: "Veel plezier, genieten van het spel. Op het einde, als je niet kunt genieten van het spel, alles zal meer slecht. ik heb nooit de passie verloren, macht, omdat alles wat er om me heen een beetje plezier verloren, maar ik begin om het plezier van het spelen te herontdekken. "
 
"Nu heb ik gewoon genieten van elke dag, opleiding, liefdadigheid, deel te nemen aan maatschappelijke activiteiten, genieten van het buiten het seizoen, zelfs als ik basketbal kleding kopen ervoer een achtbaan, ik ga nu deze periode van tijd te genieten."