Bucks wilt afdrukken op het shirt reclame

10-08-2017 0
Unie heeft al negen teams met andere bedrijven om een ​​shirt reclame akkoord te komen, en nu is de Bucks heel graag om de gelederen van hen aan te sluiten. Bucks team president Peter - Fagin, spreken via de media, het team hoopt te worden het eerste team in de competitie heeft 10 jersey reclame. Ondersteuning Bucks, de aankoop basketbal kleding Milwaukee Bucks.
 
Fagin zei dat als de Bucks met andere reclame bedrijven overeenstemming hebben bereikt, de kosten van het team zal in rekening worden gebracht tussen de $ 2,5 miljoen tot $ 6 miljoen. "Verschillende vormen van samenwerking, verschillende soorten overeenkomsten, zullen er inkomensverschillen, ik denk dat deze prijsklasse is de meeste verzekeringen." Zei Fagin.
 
Veel teams in het shirt reclame sponsor zal overwegen in uw staat samenwerking en Milwaukee beroemde lokale bier, natuurlijk, dit heeft ook een "bierstad" in de wereld, betekent dit ook dat als de Bucks en lokale brouwerij samenwerken? In dit verband geeft Fagan een duidelijk antwoord: "Hier is de stad van het bier, en we zullen MillerCoors bedrijf om een ​​van de meest stabiele partner in de komende vijf jaar worden"
 
Daarnaast Fagin bleek ook dat het team is van plan om een ​​nieuwe arena te bouwen. "We hebben geïnvesteerd in een straal van 30 acres van ongeveer $ 1,5 miljard, dat is een van onze doelstellingen voor de toekomst.", Aldus Fagin. Daarnaast Fagin zei ook dat de financiering van de bouw van een nieuwe arena grotendeels uit overheidsinkomsten, arena bouwprojecten ter waarde van ongeveer $ 524.000.000, waarvan de helft komt uit publieke middelen.