Butler kon Xibo Du niet dragen

11-10-2017 0
Timberwolves Jimmy - Butler zei dat hij en Tom - Sibo Du in de vroege dagen van samenwerking in de Bulls, hij en Xibo Du elkaar niet tegenstanders kunnen staan, hij wilde basketbal kleding kopen zelfs Xibo Du's ezel spelen.
 
Xibo Du is erkend als een van de beste defensieve coaches in de competitie, maar hij is ook bekend om veel tijd in het spel te spelen.
 
Butler had geen probleem toen de Chicago Bulls, de All-Star swingman in handen van Xibo Du vijf seizoenen speelde, de offseason kwam hij door de transactie naar de Timberwolves en Xibo Du reunion.
 
Voor de reünie van het eerste seizoen weerspiegelde Butler de relatie tussen hem en Xibe Du in de stieren. Butler heeft uiteindelijk toegegeven dat ze elkaar niet konden nba kleding staan ​​", maar uiteindelijk hebben ze al lang samen gewerkt, de Bulls herhaaldelijk in de playoffs geleid, zelfs vorige zomer in de Olympische Spelen van Rio, helpen ze ook het Amerikaanse basketbalteam van de VS Gekregen de gouden medaille.
 
De 28-jarige speler herinnerde het rookie seizoen, een ding, zodat zijn relatie met Xibo Du begon te verbeteren.
 
"Ik kwam om 6 uur 's morgens naar het trainingscentrum van het team en ik zag dat de dwergzwarte Land Rover Range Rover voor me geparkeerd was en ik wilde vandaag zijn kont slaan!" In een interview met "Sports Illustrated" Zei Butler. "De volgende ochtend om 5:45 ging ik naar de opleidingszaal, ik denk deze keer dat ik zijn kont moet slaan! Dan, 's avonds, ik en Lore - Deng samen terug naar de trainingzaal voor het schieten van trainingen, Sibo Du 's auto is er nog steeds. Het is als' Nou, vergeet het, ik kan die man niet breken, dus ik wil gewoon mijn rookmuur overwinnen voor deze idioot ... '
 
Er kan gezegd worden dat deze mentaliteit, zodat Butler vanaf een 30-jarige 2011, een rookie seizoen gemiddeld slechts 8,5 minuten van de man, tot een All-Star groeit en twee basketbal kleding opeenvolgende seizoenen verschijningstijd leidt het geheel Unie.
 
Vorig seizoen heeft Batail gemiddeld 23,9 punten gemeten, 6.2 rebounds, 5.5 assists, 1.9 steals en 0.4 caps, waaronder scoring, rebounding en helpt bij het creëren van een nieuwe carriere carrière, stal de hoogste carrière, zijn eerste geselecteerd voor de beste Lineup (derde ploeg) en leid de stieren in de playoffs.
 
In het nieuwe seizoen, het doel van Butler en Xibo Du, streven ernaar om de Timberwolves in de playoffs te leiden, de Timberwolves hebben de playoffs gemist voor 13 opeenvolgende seizoenen, die de langste geschiedenis van de NBA-geschiedenis 
巴特勒:当初无法忍受锡伯杜 想打爆他的屁股