Concurrentie Whitehead

22-09-2017 0
Vorig seizoen, Lin Shuhao voor een lange tijd als gevolg van een blessure en het vertrek van Graves - Vasquez, zodat Jesaja - Whitehead krijgt meer speeltijd vorig seizoen, te beginnen met een totaal van 26 wedstrijden, maar het nieuwe seizoen coach Kenny - een Tekinson zei dat basketbal kleding er zullen er meer mensen concurreren met de verdediging tijd speler, ook Whitehead lid worden van de hevige concurrentie team.
 
"Het gaat om concurreren, en het is tijd om de baan te krijgen om de baan te krijgen," zei Atkinson.
 
Op 23 juni 2016, de NBA Draft in 2016, Whitehead werd geselecteerd door de Utah Jazz in de 42e pick, en werd onmiddellijk verhandeld aan de Brooklyn Nets. Whitehead is die betrokken zijn op het gebied van rookie training, als het team concurrentie is te intens, de Nets zijn ook bereid om de spelers te spelen tot de ontwikkeling basketbal kleding kopen van het kampioenschap om te oefenen, maar Atkinson was erg optimistisch over Whitehead, prees hem "Marcus - het meest intelligente type speler ", kunt u het eerste stuk naar het derde stuk slaan.
 
Aangezien Atkinson zo optimistisch is over Whitehead, waarom voelt u zich nog steeds dat de tiener ook in een zorgwekkende positie bestaat?
 
"Vorig jaar, Jesaja had een goede prestatie, ik geloof ook hem, natuurlijk, was een jonge speler, Ik verwacht dat hij in trainingskamp om de uitdagingen van andere spelers te ontmoeten, spelen de staat we willen."
 
Met de terugkeer van Jeremy Lin, Russell's toetreding, zal White Hyde in die positie worden geplaatst?
 
"Vanaf situatie van vorig jaar kunnen we het op de 23ste plaats, of zelfs een beetje', die ons een goede referentie kunnen geven, helpen wij spelers vinden hun beste positie, omdat Whitehead is een vol ervaren spelers, dus het heeft meer kans voor haar toekomst of een beetje opgewonden, 'zei Atkinson.
 
Whitehead lijkt deze uitdaging te hebben voorbereid, hij schreef in de sociale media: er valt niets uit de lucht, ik wil op de mijne vertrouwen om te vechten.
 
"Alle spelers zijn duidelijk, ze willen meer tijd om te spelen op zijn eigen inspanningen, vorig jaar hebben we alle spelers hebben tijd om te spelen dit jaar zal zo blijven, om hen de kans is nog steeds erg", aldus Atkinson.
 
Vorig seizoen, kan het Whitehead data niet duidelijk, maar het veld is heel moeilijk en als een inwoner van Brooklyn, Atkinson in december vorig jaar, dit adolescent evaluatie: Jesaja zal veel van de positie basketbal kleding winkel spelers hit, ongeacht wie de oorspronkelijke positie, heeft een gevoel van urgentie, heeft de moed om te concurreren, is een speler met hoge doelen, dus ik vind het leuk.
 
Het nieuwe seizoen en Whitehead strijden om tijd te spelen evenals Jeremy Lin, Russell, ook Krabi, Carrie - Lavit, Sean - Kilpatrick, Spencer - Dingley, Joe - en Milton Harris - Doy Seoul.
篮网后场多人囤积 阿特金森:怀特海德竞争上岗