Lakers eigenaar Nupi twee pennen vuilnis contract

27-07-2017 0
Lakers eigenaar Jenny - Bass In een recent interview, zei dat ze kon het grote contract getekend met de Lakers afgelopen zomer Mozgov en het Ruhrgebied niet begrijpen - Wat is de logica achter ja Deng's.
 
Op dat moment, het hoogste beslissers Lakers basketball is - Jim Buss en Mitch - Mitch Kupchak. Na vorig jaar de vrije agent markt de deur, de Lakers met een vier jaar 64 miljoen dollar contract getekend Mozgov geopend snel, gaf toen de Ruhr - Deng 4 jaar 72 miljoen dollar contract.
 
Het is verbaasd dat, wanneer er geen bid team en de Lakers. Als gevolg van deze twee slechte contracten een ernstige belemmering voor de Lakers cap ruimte en de ontwikkeling richting van dit contract en de Lakers volstrekt onverenigbaar, schokkend niet basketbal kleding alleen de hoeveelheid, maar ook het leven.
 
"Ik begrijp het niet (ondertekenen Mozgov en Ruhr - Deng). Wat is het idee" Jenny - zei Bass, "Ofwel ons denken is geen planeet, ik kan ze (kleine Bass en Ku Puqie niet begrijpen Wat gram) aan het doen zijn. ze niet goed werken of een logische verklaring van basketbal kleding winkel hen. "
 
Uiteindelijk, Jenny - Bass eerder dit jaar ontslagen kleine Buss en Mitch Kupchak en nodigen "Magic" Johnson als president van basketbal de Lakers, terwijl Rob - Pelinka als algemeen directeur.
 
Deze zomer, de Lakers zette Mozgov contract verhandeld aan de netten, maar de kosten voor de tweede plaats Russell in 2015 op te vangen. Maar de Ruhr - Deng lijkt af te werpen het contract.