Tucker letsel is goed verholpen

30-09-2017 0
Deze zomer ondertekenden de Rockets P.J. Tucker en Luke-Bamot, met succes de flankverdediging, de Rockets uitdagen de Warriors op de weg, de twee mannen zullen een belangrijke rol spelen. Nu komt het herstel van Tucker terug, en de integratie van Bamot gaat goed en ze zullen hun kracht van het voorseizoen bewijzen.
塔克伤势恢复顺利 巴莫特:德帅体系令人兴奋
Tucker vanwege de rechterkant van het afwezige trainingskamp twee dagen voor de training, maar na twee dagen van herstel, kan Tucker het aantal trainingen verhogen, naar verwachting kunnen deelnemen aan de volgende training, Peking-tijd volgende goedkope basketbal kleding maandag raket Wordt een keer per dag opgeleid en twee oefeningen.
 
"Hij had een beetje training en gisteren een beetje trainingen," zei Rockets coach Mike D'Antoni. "Hij heeft vijf of vijf training niet bijgewoond en hij probeert te herstellen." Na de training van vandaag vertelde hij me dat hij het herstelde Hij zal klaar zijn voor de volgende maandag wanneer hij opgeleid is.
 
"We zullen zijn situatie waarnemen, we moeten ervoor zorgen dat zijn blessure geen probleem is. Het letsel van de speler is altijd zorgenwekkend, omdat dit letsel kan worden herhaald, moet je voorzichtig zijn. Ik ben blij de afgelopen twee dagen dat we hem niet hebben gelaten Hij was klaar om te spelen, omdat hij graag wilde basketbal kleding kopen spelen, en hij wilde van tijd tot tijd in de trainingsruimte slapen en hij was klaar om aan te vallen.
 
Tucker heeft deze vier jaar een contract van 32 miljoen dollar getekend met de Rockets. Hij was een defensieve vleugel met een sterke flank, met Tark, de Rockets in het gezicht van de Warriors, Knights, Spurs wil winnen.
 
Op dit moment zijn de raketten in goede gezondheid, zowel binnen als Clint-Capella, hoewel ze slechts een deel van de training zijn, maar ze zijn niet gewond, ze kunnen deelnemen aan de volgende training.
 
De Rockets deze zomer met een 1-jarig salaris om de Bamot te ondertekenen, kijk niet naar Bamot om alleen het basissalaris te nemen, de Rockets op zijn verwachtingen is niet lager dan Tucker. Nadat hij bij de raket was aangesloten, moest de Bamot worden aangepast. Negen jaar geleden had zijn carrière een kleine voorwaartse rol gespeeld, maar in de raket moet hij soms power spelen. Tijdens het trainingskamp, ​​is Bamot aangepast aan de raket deze drie of vier bit verwisselbare positie van het spel. Vanuit het trainingsoogpunt is Bamot een van de meest prominente spelers van het team, zijn schietbeurt is zeer hoog, het lijkt zich snel aan te passen aan het ritme en de stijl van de raket.
 
"Onze stijl is als dit, drie of vier bits kunnen worden uitgewisseld," zei Bamot, "twee mensen zijn buiten gelaten, of het nu op de hoek of op de flank is, het enige verschil is waar ik het deksel zet. De aanval is erg glad, we kunnen meerdere locaties spelen, alles met de spelers op het veld heeft niets te maken met de tactiek alleen in het spel dat we het spel moeten lezen, er zijn zo veel lege snijden, dit alles spannend.
 
Voorheen in de Clippers hoeft Bamor alleen in de hoek van de pas te wachten, in de raket kan hij meer betrokken zijn bij de pick-up en rollen, bedek de snede na het schot. "Het is ook geweldig om op de flank te zijn, omdat ik kan schieten en proberen uit die positie te dribbelen, wat een enorme druk op de verdediging van de tegenstander inhoudt", zei Bamot.