Wei minder nog steeds niet staan ​​om te verlengen

25-08-2017 0
Russell Westbrook had deze zomer in de zomer een contract met de Thunder in de NBA verlengd ($ 207 miljoen) voor de zomer, maar hij heeft de Thunder nog geen duidelijk antwoord gegeven.
 
Sinds het Thunder team voor het beperkte aanbod van het grootste contract in de geschiedenis, is meer dan twee maanden tijd verstreken. In de periode hebben James - Harden en John - Wall en de oude eigenaar van tevoren het contract nba kleding verlengd.
 
Deze zomer reisden we vaak naar Los Angeles en Oklahoma, maar hij accepteerde het contract van Thunder niet. De deadline voor aanvaarding van dit contract is 17 oktober van dit jaar, voor het reguliere seizoen van het nieuwe seizoen. Met de verloop van de tijd elke dag, is de angst van de Thunder management duidelijk toegenomen.
 
Dus waarom deed de machtwillig om het vijfjarige $ 207 miljoen contract te accepteren?
 
Hij wist niet dat de nieuwe "aangewezen spelervernieuwing" zou komen wanneer hij ingestemd was om zijn contract te verlengen met de Thunder vorige zomer. Hij dacht dat hij een contract had getekend om hem 10 jaar veteraan salaris te krijgen, het goedkope basketbal kleding jaarsalaris van 35% van het team salaris pet. Hij dacht dat hij weer na twee seizoenen in 2018 weer een gratis agent zou worden.
 
Thunder's offerte is op het bureaublad, en er is een tijdsperiode geweest. Zoals de Thunder General Manager Presti in juli zei, is dit gewoon geen onderhandeling. Voor William accepteert hij het contract of weigert het. Volgens geïnformeerde bronnen heeft Wei tot op heden de Thunder niet een formeel antwoord gegeven, dat wil zeggen uiteindelijk het contract accepteren of weigeren.
 
Als u zich kunt veroorloven om te blijven twijfelen en raden, dan kan hij tot de volgende zomer wachten, uit het contract en een gratis agent worden. Voor Wei Shao, of het nu gaat om zomer of volgende zomer, is het aantal vernieuwingscontracten hetzelfde.
 
Maar het belangrijkste verschil is dat het ook het belangrijkste verschil kan zijn, dat wil zeggen het contractjaar. In overeenstemming met de bepalingen van de vernieuwing van de spelers, zal in ieder geval een 5-jarig vernieuwingscontract zijn (het vijfde jaar is de speler optie). Als u dit contract ondertekent, betekent dit dat het contract met de Thunder zal zijn 34 jaar oud blijven. Als we wachten tot de volgende zomer, kan hij een contract van 2 of 3 jaar ondertekenen en dan weer een gratis agent worden op 31 of 32 jarige leeftijd.
 
Uit dit grote contract en dan vechten voor een groot contract oogpunt, moeten we het 32-jarige en 34-jarige verschil meten. Volgens zijn windstijl zal 32-jarige Wei Shao en 34-jarige Wei heel anders zijn. Er is ook een verschil is dat als we een veto-macht willen hebben, moet hij tot de volgende zomer wachten om een ​​nieuw contract te ondertekenen.
 
Als we een vijfjarig $ 207 miljoen beveiligingscontract geweigerd hebben, betekent dat dat hij niet weet waar de toekomst gaat? Of zal het Thunder-team overwegen om met hem te gaan?
 
Maar vanaf de donder in de zomer van deze operatie, met name door de deal om Paul - George, Presti op de bestaande wedstrijd en het nieuwe seizoen zeer vertrouwen te krijgen. Of het gebrek aan deze zomer in de keuze van vernieuwing, de Thunder zal het niet overwegen om basketbal kleding winkel met hem te gaan, en vooralsnog is er geen teken of van de Wei, die van de kant van de mensen in 2018 iets over hem krijgen om andere teams te overwegen De wind van het contract.